Erikoisosaamisalueemme on yrittäjien ja yritysjohdon valmennukset, joita toteutamme sekä yrityskohtaisesti räätälöitynä että ryhmäkohtaisina toteutuksina. Toimimme usein myös luennoijina yrittäjyyteen, myyntiin ja digitalisaatioon sekä hallitustyöskentelyyn liittyvissä teemoissa. 

Koulutuksemme liittyvät tyypillisesti erilaisiin muutos-, kasvu- ja kehityshankkeisiin. Valmennamme vuosittain kymmeniä henkilöitä mm. franchise-yritysten johtamiseen ja kehittämiseen liittyen yhteistyökumppanimme Franchise Business Collegen kanssa. 

Räätälöidyn koulutuksen sisältö, tavoitteet ja koulutusmenetelmät suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvittaessa koulutuksen toteuttamisessa hyödynnetään sellaisia julkisen rahoituksen tukimuotoja, jotka kohdentuvat yrittäjien ja yritysten henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työpaikkojen säilyttämiseen. 

Olemme toimineet myös arvioijana sadoissa ammatillisten näyttötutkintojen arvioinneissa, mm. Johtamisen- ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnoissa (JET, YJEAT), Yrittäjän ammattitutkinnoissa (YAT) ja Lähiesimiehen ammattitutkinnoissa (LAT). Olemme toimineet sekä oppilaitosarvioijan että työelämäarvioijan rooleissa. Arvioinneissa yhteistyökumppaneitamme on mm. Business College Helsinki. 

Missiomme on auttaa asiakkaitamme varmistamaan oikeanlainen osaamispääoma myös tulevaisuudessa.

Case

Franchise Business College

Toteutimme yhdessä Franchise Business Collegen kanssa kansainväliselle franchise-ketjulle vuoden mittaisen ketjuyrittäjien valmennuksen. Sen aikana osallistujat laativat yritykselleen liiketoimintasuunnitelman taloudellisine laskelmineen sekä valitun yrityksen kasvua tukevan avainprojektin kehitysohjelman. Valmennuksen kuluessa osallistujat suorittivat Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Ota meihin yhteyttä kun:

  • Haluat kehittää henkilöstösi osaamista
  • Haluat parantaa omia valmiuksiasi johtajana tai yrittäjänä 
  • Haluat kehittää kokonaisvaltaisesti liiketoimintaasi joko omassa yrityksessäsi tai yhdessä kumppaniesi kanssa

Kysy lisää